Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

Δράσεις Οικονομικής Διπλωματίας

Απολογισμός 2007 - Προγραμματισμός 2008


Το Πρόγραμμα Δράσεων Οικονομικής Διπλωματίας για το 2008 θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση για τις Δράσεις της Ελληνικής Οικονομικής Διπλωματίας που διοργανώνει την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008 και ώρα 12.00 στο Μέγαρο Μουσικής, αίθουσα «Δ. Μητρόπουλος», το Υπουργείο Εξωτερικών σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων (ΠΣΕ).

Στην εκδήλωση θα παρουσιασθεί για πρώτη φορά το πρόγραμμα δράσης του Υπουργείου Εξωτερικών για την υποστήριξη της εξωστρέφειας των Ελληνικών επιχειρήσεων. Κεντρικοί ομιλητές θα είναι η Υπουργός Εξωτερικών, κα Ντόρα Μπακογιάννη και ο αρμόδιος Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Πέτρος Δούκας. Θα μιλήσουν ακόμα ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας κ. Θόδωρος Σκυλακάκης, ο Γενικός Γραμματέας και επικεφαλής Διεθνών Δράσεων του ΣΕΒ κ. Θανάσης Λαβίδας, και η Πρόεδρος του ΠΣΕ κα Χριστίνα Σακελλαρίδη.

Μεταξύ των προσκεκλημένων περιλαμβάνονται εκπρόσωποι επιχειρήσεων, συλλογικοί και κλαδικοί φορείς, εκπρόσωποι συνεργαζόμενων Υπουργείων και φορέων του δημόσιου τομέα.