Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008

Δευτέρα 18/2: Επίσκεψη ΥΦΥΠΕΞ Πέτρου Δούκα στο Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

Επίσκεψη στο Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ) θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 π.μ ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Πέτρος Δούκας, συνοδευόμενος από στελέχη του κλάδου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών.

Ο Υφυπουργός επισκέπτεται τα εργαστήρια και τις εγκαταστάσεις του ΚΑΠΕ με αφορμή την επίσκεψη εργασίας που πραγματοποιεί ομάδα συμβούλων ΟΕΥ στο ΚΑΠΕ, για την πληρέστερη ενημέρωση των στελεχών της σε θέματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, με εξειδίκευση στους τομείς των αναπτυξιακών προγραμμάτων και του ενεργειακού σχεδιασμού.

Το Υπουργείο Εξωτερικών έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προώθηση των δραστηριοτήτων του ΚΑΠΕ στο εξωτερικό. Για αυτό το λόγο στις επιχειρηματικές επισκέψεις που πραγματοποίησε ο Υφυπουργός κ. Π. Δούκας στην Ινδία, την Κωνσταντινούπολη και τη Συρία συμμετείχαν εκπρόσωποι του ΚΑΠΕ και υπογράφηκαν σχετικά μνημόνια συνεργασίας με τους αντίστοιχους φορείς της Ινδίας και της Συρίας για συνεργασία στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.