Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Αναφορικά με σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα με τον τίτλο «Φαρδιά πλατιά η εμπλοκή Δούκα», για μία ακόμη φορά θα πρέπει να επισημανθούν τα εξής:

Όσον αφορά την «αποκάλυψη» της εφημερίδας, αυτή αφορά στην Κοινή Υπουργική Απόφαση Α.Π. 16651/26.7.2006 για την οποία από την προηγούμενη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου είχαν ενημερωθεί στο σύνολό τους οι εκπρόσωποι του Τύπου με ενημερωτικό σημείωμα. Συγκεκριμένα παρατίθεται το συγκεκριμένο απόσπασμα του ενημερωτικού σημειώματος το οποίο εστάλη στις 8-9-2008:

  • «Η μοναδική απόφαση που έχει συνυπογράψει ο κ. Π. Δούκας, ως Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Α.Π 16651/26.7.2006) αφορούσε την ανάθεση στην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου , ως του μόνου κατά το νόμο αρμοδίου οργάνου για τέτοιες περιπτώσεις, της εποπτείας «ανταλλαγής της λίμνης Βιστωνίδας – Νταλιάνη και των παραλίμνιων εκτάσεων αυτής ανηκουσών στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου, με διαθέσιμα ακίνητα του Δημοσίου αρμοδιότητας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων εκτός Νομών Ξάνθης και Ροδόπης που προτείνονται από τη Διεύθυνση Πολιτικής Γης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αφού προηγουμένως εγκριθούν από τον Γενικό Γραμματέα του ίδιου Υπουργείου»

Αυτή είναι η «αποκάλυψη» της εφημερίδας και πέραν αυτού, ουδέν - παρά τις φιλότιμες προσπάθειες για την «αποκάλυψη» της αλήθειας!